Roda excavators LIPI YS775-8

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Performance alus teuing

● Dilengkepan mesin solar pasamoan Nasional III, hemat energi, torsi tinggi, kinerja kuat, konsumsi bahan bakar low, noise low, Geter low.

● The chamber marake tina as hareup nyaeta postpositive, nu aman tur teu gampang ruksak ku ragrag objék;

● Strengthened as, kapasitas mawa kuat, reliabiliti tinggi na malfungsi low;

● pompa hidrolik nyaéta pompa gear, gampang pikeun mulasara, éta affordable.

● Kasus mindahkeun kalawan pompa minyak jero, nu leuwih aman tur teu gampang tabrakan;

● The rojongan korsi tina booming silinder bertulang ulah cracking;

● taksi méwah jeung visi lega, noise lemah sareng Geter low.

● Dozer agul jeung outriggers mangrupakeun pilihan.

Parameter produk

product-parameter1
product-parameter2

RANGKA GAWE

Panjang boom 3400 mm
Panjang leungeun 1900 mm
Max.ngagali jangkauan 6480 mm
Max.jero ngagali 3320 mm
Max.jangkungna ngali 6700 mm
Max.jangkungna dumping 5000mm
Min.radius péngkolan buntut platform 1885 mm

DIMENSI

lebar platform 1930 mm
Gemblengna lebar 2050 mm
Gemblengna jangkungna 2790 mm
Jarak kabayang 2400 mm
Jarak ti panangan digging ka puseur puteran 4255 mm
Gemblengna panjang 6140 mm
Min.Ground clearance 240 mm
Jangkungna pikeun agul dozer (opsional) 460 mm
Dozer agul naek jarak / nurunkeun jarak 435/80 mm

DATA Téknis

kakuatan dipeunteun 50Kw / 2200rpm
Beurat operasi 6300Kg
Kapasitas ember 0,27m
Tekanan kerja hidrolik 25Mpa
Max.kakuatan digging 48KN
Kamampuhan pangkat 59% (30°)
Laju perjalanan 32 km/h
Max.kakuatan traction 65KN
Laju ayun tina platform 10,5 rpm
Kapasitas tanki bahan beuleum 125L
Kapasitas tank hidrolik 145L

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami