Ember kabayang excavators 7ton YS775-9Y

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Performance alus teuing

● Ngadopsi pasamoan mesin YUCHAI Standar III Nasional, torsi tinggi, émisi low, hemat energi jeung perlindungan lingkungan, nyimpen minyak suluh ku 20%.

● mesin ieu dilengkepan kakuatan take-off, nu ngurangan panengah, ngaronjatkeun kakuatan éféktif jeung ngurangan pangropéa panengah.

● Sistim hidrolik kalawan variabel kapindahan pompa piston, sarta ngaronjatkeun efisiensi operasi ku 25%.

● Dilengkepan tampilan LCD warna, éta boga rupa-rupa fungsi early-warning kayaning timer test, sarta alarm sesar darurat.Éta gaduh interaksi manusa-mesin anu saé, parangkat lunak kontrol listrik konfigurasi tinggi sareng réliabilitas anu langkung luhur.

● The las tina struktur utama mesin ngagunakeun robot las otomatis, bagian konci las deteksi cacad pikeun mastikeun sakabeh bagian dina kakuatan tinggi, kualitas luhur sarta pikeun manjangkeun umur jasa tina mesin.

● Sistim iinditan: ngagunakeun beurat-tugas hareup jeung axles drive pungkur jeung gearboxes nyadiakeun kapasitas mawa luhur.

● Laju aliran unggal gerakan sakumaha sebaran nurutkeun pangabutuh, move komposit tepat jeung dipercaya.

● Joystick kalawan operasi tepat, kinerja fretting hadé.

● Geter alus jeung pangaruh noise tina taksi, duanana haneut tur tiis hawa-conditioner, ngajadikeun nyetir nyaman jeung aman.

Parameter produk

product-parameter1
product-parameter2

RANGKA GAWE

Panjang boom 3400 mm
Panjang leungeun 1900 mm
Max.ngagali jangkauan 6480 mm
Max.jero ngagali 3320 mm
Max.jangkungna ngali 6700 mm
Max.jangkungna dumping 5000mm
Min.radius péngkolan buntut platform 1885 mm

DIMENSI

lebar platform 1930 mm
Gemblengna lebar 2050 mm
Gemblengna jangkungna 2790 mm
Jarak kabayang 2400 mm
Jarak ti panangan digging ka puseur puteran 4255 mm
Gemblengna panjang 6140 mm
Min.Ground clearance 240 mm
Jangkungna pikeun agul dozer (opsional) 460 mm
Dozer agul naek jarak / nurunkeun jarak 435/80 mm

DATA Téknis

kakuatan dipeunteun 50Kw / 2200rpm
Beurat operasi 6300Kg
Kapasitas ember 0,27m
Tekanan kerja hidrolik 25Mpa
Max.kakuatan digging 48KN
Kamampuhan pangkat 59% (30°)
Laju perjalanan 32 km/h
Max.kakuatan traction 65KN
Laju ayun tina platform 10,5 rpm
Kapasitas tanki bahan beuleum 125L
Kapasitas tank hidrolik 145L

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami